T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ETİMESGUT - Eryaman Şehit Okan Koç Anadolu İmam Hatip Lisesi

ERYAMAN ŞEHİT OKAN KOÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ERASMUS +

 Okulumuz, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2021-1-TR01-KA121-SCH-000010843 akreditasyonu ile Öğrenci Grup Hareketliliğini, öğrencilerimiz Mehmet Ali ÇINAR,Ahmet Akif ALĞAN ve Ahmet Efe KEMER  ile İngilizce öğretmenleri Aslıhan TEZCAN ve Sevinç ÇİÇEK in  katılımıyla başarı ile gerçekleştirdi.. Erasmus+ projemizin okul ziyareti Makedonya'nın Üsküp kentinde yer alan OOU"TİHOMIR MILOSHEVSKİ " okulunda  4 gün sürdü. Gidiş istanbul'  otobüs,Üsküp'e  uçak ile yapılırken ve dönüş yolculuğu ise havayolu ve tren ile  gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz Projemizin ilk gününde OOU"TİHOMIR MILOSHEVSKİ"de  hazırladıkları sunu ve video ile Okulumuzun ve Ankara ilinin tanıtımını yaptılar.Katılımımızın  ikinci gününde Tihomir Miloshevski öğrencilerinin okul ve  Makedonya ile ilgili sunumları gerçekleştirildi.  2.,3. Ve dördüncü günlerinde İngilizce, Matematik ve Beden Eğitimi derslerine katılım sağlandı.. Öğrenci Grup Hareketliliği süresinde öğrencilerimiz Makedonya da derslerin nasıl işlediğini yerinde katılımcı olarak izlediler ve derslere aktif olarak katıldılar. Derslerde farklılıkları, pedogojik uygulamaları, derslerin metodolojilerini deneyimlediler ve aktif olarak derslerede atölye çalışmalarınada aktif katıldılar.

Öğrencilerimiz derslerden sonra Makedonya'nın Üsküp şehri içerisinde bulunan Osmanlı Dönemi cami, taş köprü ve medreselerini ziyaret etme ve burada yaşayan insanlarla sohbet etme imkanı buldular. Ayrıca doğal güzellikleri olan Matka Kanyonu ve Ohrit gölünüde görme fırsatları oldu.

7 ekim 2022 tarihinde öğrencilerimiz Grup Hareketliliğini tamamlayarak yurdumuza sağlıklı bir şekilde döndüler.

Avrupa Birliği ve Türkiye Ulusal ajansı tarafından fonlanmakta olan ve Ankara İL Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE bölümü ile yürütülmekte olan proje çalışmalarında emeği geçen tüm çalışanlara çok teşekkürler.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.11.2022 - Güncelleme: 12.01.2023 19:39 - Görüntülenme: 196
  Beğen | 2  kişi beğendi