ETWİNNİNG PROJEMİZ ‘’My minimalist journey’’

Okulumuz Kimya Öğretmeni Hava YAMAN KOCAOĞLU Avrupa Okullar Topluluğu eTwinning platformunda öğrencileriyle birlikte My minimalist journey ( Minimalist yolculuğum) isimli proje çalışmasına başlamıştır.

PROJECT DESCRIPTION /PROJE AÇIKLAMASI

This project aims raise awareness of minimalist lifestyle among teenagers and guide them to be conscious consumers and citizens. During the project, minimalism, effects of it on economy, psycology, nature and sustainability will be handled. In this project, it is planned to do activities that integrates technology, promotes groupwork, creativity , responsibility, personal development.( Bu proje, gençleri minimalist yaşam tarzı konusunda bilinçlendirmeyi, onları bilinçli tüketici ve vatandaş olmaya yönlendirmeyi amaçlıyor. Projede minimalizm, bunun ekonomiye, psikolojiye, doğaya ve sürdürülebilirliğe etkileri ele alınacak. Bu projede teknolojiyi bütünleştiren, grup çalışmasını, yaratıcılığı, sorumluluğu, kişisel gelişimi teşvik eden etkinliklerin yapılması planlanmaktadır.)

26-10-2023

Yayın: 26.10.2023 - Güncelleme: 26.10.2023 17:22 - Görüntülenme: 113