HEDEF LGS 2024

Nis

LGS Sorularından oluşan deneme sınavımızı yaptık.

Nis

8. Sınıf Öğrencilerine; Sınav Kaygısı ve Başetme Yöntemleri ile ilgili Rehber öğretmen Ahmet KULAKSIZ tarafından sunum yapılmıştır.

Nis

Okulumuz Hedef Lgs Prejesi kapsamında 3 Haziran- 14 Haziran tarihleri arasında 7. sınıf öğrencilerine kamp düzenlemiştir. Tüm 7. sınıf öğrencileri katılabilir.

Şbt

8.sınıf rehber öğretmeni Ahmet KULAKSIZ velilerle yapılan toplantıda, gerçekleştirilen sınavlarla ilgili bilgilendirme yaptı. Teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 8. Sınıf öğrencilerimize  “Etkili ders çalışma yöntemleri “  konulu seminer düzenlendi.

Ahmet Kulaksız hocamıza çok teşekkürler.

Ara

İlimizde bulunan başarılı imam hatip liseleri ve İmam hatip liseleri program çeşitliliği ile ilgili bilgilendirme toplantımız

Ara

Geçen yıl okulumuzdan mezun olan Zeynep Büşra Tosun LGS de başarılı olmanın yollarını anlattı.

Ara

8. sınıf öğrencilerimiz için motivasyon kahvaltısı düzenledik.

Ara

Okulumuz öğrencileri ile Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ettik.