T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ETİMESGUT - Eryaman Şehit Okan Koç Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024

Nis

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Melike Eker 12.sını öğrencilerimizle  sınava yönelik meslek seçimi, motivasyon, verimli ders çalışma yöntemleri,sınav kaygısı ve yök atlas tanıtımını içeren bireysel görüşmeler yapmaktadır.

Nis

Mezunlarımızdan Ankara Hukuk Fakültesi öğrencisi Senanur Çankaya 10,11 ve 12.sınıf öğrencilerimizle bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı.

Nis

Okulumuzun Rehberlik Servisi öğretmeni Melike Eker 11.ve 12.sınıflara yönelik YKS bilgilendirme semineri yaptı.

Şbt

Rehberlik servisi öğretmenimiz Melike Eker mesleki rehberlik kapsamında lise öğrencilerimize meslek, ilgi , yetenek ve kişisel özellikler sunumu yaptı. Teşekkür ederiz.

Şbt

11 ve 12.sınıf derslerine giren öğretmenlerimizden oluşan akademik kurul toplanarak Hedef YKS projesi kapsamında yapılacak çalışmaları belirledi ve öğrencilerin akademik başarı durumlarını görüştü.

Ock

Mezunlarımızdan Ankara üniversitesi Ebelik bölümünde okuyan  Esra Hacer Uzun, öğrencilerimizle bir araya gelip tecrübelerini paylaştı. Teşekkürler.

Ock

12/A sınıfı öğrencilerinin motivasyonunu arttırmak amacıyla 1.dönem sonunda yemek programı düzenlendi. Sınıf öğretmenimiz Sema Erdem'e ve derslerine giren öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Ara

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı Kasım ayında  11/A sınıfı öğrencimiz Ataullah Selim Turhan, Onur Kurulu tarafından örnek davranışları sebebiyle ayın öğrencisi seçilmiştir.

Ara

14 Aralık Perşembe günü okulumuz 10. ve 11. Sınıf öğrencileri öğretmenlerimiz rehberliğinde Yıldırım Beyazit Üniversitesi Etlik Yerleşkesine gittiler.

Hukuk Fakültesi, Mühendislik, Uzay ve Havacılık bölümlerini gezerek fakülteler hakkında bilgi edindiler. Gezide emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Aralık ayı akademik kurul toplantısı 11 ve 12.sınıf derslerine giren öğretmenlerin katılımıyla yapılmıştır. Akademik başarının arttırılması için alınacak tedbirler görüşülmüştür.

Ara

Okulumuz Biyoloji öğretmeni Melek Yıldırım 11.sınıf öğrencilerine sınava hazırlanırken beslenmede nelere dikkat edilmesi gerektiğinden ve sağlıklı beslenmenin sınav başarısı için öneminden bahsetti. Ayrıca seminerde Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Koordinatörü Bahattin Güneyin ile gıda mühendisi Kadir Demirbüken'in söyleşilerinden kesitler izlendi.

Ara

Mezunlarımızdan Hacı Bayram Veli Üniversitesi Sosyoloji ve Ankara Üniversitesinde Tıbbi Sekreterlik bölümlerini okuyan Hayrunnisa ile Gazi Üniversitesi İstatistik bölümü öğrencisi Gülbahar lise öğrencilerimizle buluşarak tecrübelerini paylaştı. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ara

Rehberlik öğretmenimiz Melike Eker tüm lise öğrencilerine mesleklerle ilgili yetenek semineri yaptı.Kendisine teşekkür ediyoru.

Kas

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Melike EKER, lise öğrencilerimize yönelik meslek çeşitleri hakkında bilgi verdi. Öğrencilerimiz için verimli geçen seminer için öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğrencileri Hedef YKS projesi ve proje kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirildi.