PROJE TANITIM

''STEAM on a Mysterious Island'' ETWİNNİNG PROJEMİZ

Okulumuz Kimya Öğretmeni Hava YAMAN KOCAOĞLU Avrupa Okullar Topluluğu eTwinning platformunda öğrencileriyle birlikte ''STEAM on a Mysterious Island'' (Issız Adada STEAM) isimli proje çalışmasına başlamıştır. Proje ortakları Fransa ,Ürdün,Sırbistan ve Türkiye ülkelerindeki 14 öğretmen ve 59 öğrenciden oluşmaktadır. Jules Verne'in Esrarlı Ada romanından yola çıkarak ıssız adanın İklim Eylemi temasına uygun olarak Sıfır Karbonla inşası ve matematiksel modellemesini tasarlama yapılacaktır.

Projenin amacı, insanların dünya ikliminin gidişatında sorumluluklarının farkına vararak gündelik rutinlerini bu farkındalıkla oluşturmaları için disiplinler arası bir eylem planı oluşturmaktır.

Our School Chemistry Teacher Hava YAMAN KOCAOĞLU has started the project named "STEAM on a Mysterious Island" with her students on the European Schools Community eTwinning platform. The project partners consist of 14 teachers and 59 students from France, Jordan, Serbia and Turkey. Based on Jules Verne's novel The Mysterious Island, a Zero Carbon construction and mathematical modeling of the uninhabited island will be designed in accordance with the Climate Action theme.

Yayın: 16.05.2023 - Güncelleme: 16.05.2023 22:07 - Görüntülenme: 70