TEKNOLOJİYE DEĞER KATALIM eTwinning PROJEMİZ

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Sema ERDEM'in katılımıyla "Teknolojiye Değer Katalım " Projesi çalışmalarına başlamıştır. Proje panosu hazırlanmıştır. Öğretmenimize teşekkür eder projede çalışan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Projemiz;

Öğrencilerimizin değerlerle karşılaştığı ilk ve en önemli basamak ailedir. Aileden sonra sosyal çevre bu değerlerin öğreniminde önemli rol oynamaktadır. Teknolojinin ilerlemesi ile sosyal çevre tanımlaması içerisine sanal çevre eklenmiştir. Her geçen gün gelişen teknolojinin içerisinde doğan öğrencilerin teknolojiyi de daha çok kullanması kaçınılmazdır. Bu bağlamda düşünüldüğünde, öğrencilerin bireysel ve sosyal gelişimine katkı sağlayan değerlerin kazandırılmasında gelişen teknolojiden faydalanılması önemli görülmektedir. Eğitim - Öğretim sistemimizin temel amacı yetkinliklerle ve değerlerimiz ile bütünleşmiş bilgi ve beceri sahibi bireyler yetiştirmektir. Bu proje ile amacımız, teknolojik yenilikleri takip eden ve bu yenilikleri hızlı öğrenen günümüz öğrencilerine, değerler öğretilirken öğrencilerin süreçte aktif olabilecekleri, işbirliği içinde arkadaşları ile çalışmalar yürütebilecekleri imkânları sunarak teknolojiye değer katan öğrencilerin yetişmesine katkı sağlamaktır.

16-04-202216-04-2022

Yayın: 16.04.2022 - Güncelleme: 12.01.2023 19:29 - Görüntülenme: 166