Ağu

Din Öğretimi Genel Müdürü Sayın Ahmet İŞLEYEN’i Eryaman Şehit Okan Koç Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak makamında ziyaret ettik. Kendilerine zarif karsılamaları için teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz…

Haz

LGS sınavına okulumuzdan 24 öğrenci girmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

2021-2022 Eğitim- Öğretim yılında okulumuzda yürütülen ve Ulusal Kalite Etiketi alan 11 etwinning projemizden tanesi aynı zamanda Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Başarılı proje çalışmalarından dolayı Hatice ONGUN, Sevinç Yıldız PAKIR, Sema ERDEM, Aslıhan TEZCAN ve Sevinç ÇİÇEK öğretmenlerimizi ve projede görev alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

2021-2022 yılı eTwinning Projelerimiz

Avrupa Kalite Etiketi- Think Twice Share Wice/ Hatice ONGUN

Avrupa Kalite Etiketi- Classics From Different Perspectives / Sevinç Yıldız PAKIR

Avrupa Kalite Etiketi- Twictionary / Sema ERDEM

Avrupa Kalite Etiketi- Stations For Skills / Aslıhan TEZCAN

Avrupa Kalite Etiketi- Stations For Skills / Sevinç ÇİÇEK

Ulusal Kalite Etiketi- Kendi Yiyeceklerini Kendin Üret/ Gülistan ÜNAL

Ulusal Kalite Etiketi- Qur'an Reads the Universe / Songül ÖZDEMİR

Ulusal Kalite Etiketi- Mısraların Dili/ Zeynep ÖNER

Ulusal Kalite Etiketi- My Live Book/ Gülistan ÜNAL

Ulusal Kalite Etiketi- Bitmeyen Enerji  Aydınlık Gelecek/ Hava YAMAN KOCAOĞLU

Ulusal Kalite Etiketi- Teknolojiye Değer Katalım/ Sema ERDEM

Haz

15 Haziran 2023  Persembe günü saat 11.00da Okulumuz Konferans Salonunda, Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. 2022-2023 Eğitim- Öğretim yılı çalışmalarının değerlendirilip planlamaların yapıldığı toplantının sonunda Okul Müdürümüz Gülsüm Bülbül Öztürk tarafından, bu sene okulumuzun eTwinning Okulu olmasındaki katkı ve başarılı proje çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize teşekkür belgeleri takdim edildi.

Haz

Okulumuz İngilizce öğretmeni Aslıhan TEZCAN tarafından yürütülen "OLDIES BUT GOLDIES" eTwinning proje ekibine, projeye katkılarından dolayı okul müdürümüz Gülsüm Bülbül ÖZTÜRK tarafından katılım belgeleri verildi. Aslıhan TEZCAN öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.

Haz

3 Haziran 2023 Salı günü okulumuz Konferans Salonunda Şiir Dinletisi ve “Pinti Münasip’in Dünyaevi” adlı tiyatro etkinliklerimiz yapılmıştır. Tiyatro gösterisindeki rehberliği için öğretmenimiz Şerif İŞBAKAN’a, şiir dinletisi için Songül Özdemir’e, resim sergisi için Nuran FİGEN’e ve performansları için öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz İngilizce öğretmeni Sevinç ÇİÇEK tarafından yürütülen "OLDIES BUT GOLDIES" eTwinning proje ekibine, projeye katkılarından dolayı okul müdürümüz Gülsüm Bülbül ÖZTÜRK tarafından katılım belgeleri verildi. Sevinç ÇİÇEK öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.

Haz

12 Haziran 2023 Pazartesi günü okulumuz Konferans Salonunda  9. Sınıf öğrencilerimiz, Nikolay Vasilyevic Gogol'un "Burun" adlı eserini sahnelediler. Bu güzel tiyatro gösterisindeki rehberliği için öğretmenimiz Songül Yudum ÖZDEMİR' e ve performansları için öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okul bahçemizin düzenlenmesi kapsamında, bahçede uygun alanlara yeni kamelya ve banklar yerleştirildi.

Haz

11 Haziran Pazar Günü okulumuzda 5. sınıflarımıza öğrenci seçme sınavı yaptık. Yoğun katılımın olduğu sınav esnasında veliler ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik. Sorunsuz geçen sınavımızda emekleri için öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Haz

9 Haziran 2023 Cuma günü okulumuz konferans salonunda 8.Sınıf öğrencilerimizin mezuniyet törenini gerçekleştirdik.

Töreni hazırlayan Gencer BEKTAŞ ve Dilek KÖROĞLU öğretmenlerimize teşekkür eder, tüm öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz

Haz

9 Haziran 2023 Cuma günü okulumuz konferans salonunda 12.Sınıf öğrencilerimizin mezuniyet törenini gerçekleştirdik.

Hülya POLAT öğretmenimize teşekkür eder, tüm öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz

Haz

Okul regber öğretmenimiz Yeliz KARAKAYA tarafından, 8.sinif ve 12.sinif öğrencilerimize yönelik motivasyon,sınav stratejileri,zaman yönetimi ve verimli ders çalışma yontemleri konularında sınıf  çalışmalari ve  yapildi.Amacimiz öğrencinin zamanını iyi kullanması, bilinçli şekilde ders çalışması ve sınavlarda süreci sağlıklı yöneterek başarıya ulaşmasını sağlamaktır

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonluğunda eş zamanlı tüm okullarda uygulanan 5. ve 6. sınıf İngilizce Yıl Sonu Kazanım Değerlendirme Sınavında tüm soruları doğru cevaplayan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.