Haz

Okulumuzda yürütülen GREEN TRANSFORMATION WITH SUSTAINABLE EDUCATION PRACTICES IN ENVIRONMENTAL AND CLIMATE etwinning projesi öğrencilerine projeye katkılarından dolayı belge verildi. Öğrencilerimiz Selcen İrem HABAN, Merve ATAOĞULLARI ve Berra YILDIZ'ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eder, proje danışman öğretmeni Hava YAMAN KOCAOĞLU'na emekleri için teşekkür ederiz.

Haz

Bursa şehrinde gerçekleştirilen Atletizm Yarışması Türkiye Finallerinde öğrencimiz Ahmet Akif ÖZTAŞYONAR, TÜRKİYE 3. olmuştur. Öğrencimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Elif SERT’i tebrik ediyoruz.

Haz

Sosyal Medya Uzmanı Sayın Ezgi AKGÜL okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimizle sosyal medya üzerine güzel bir söyleşi gerçekleştirdiler. Kendilerine teşrifleri için teşekkür ederiz

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Gülay MUTLU ve Adil ÇAKMAK tarafından okulumuzda bulunan yetim ve öksüz öğrencilere düzenli olarak öğle yemeği verilmesini amaçlayan " SOFRANIN BEREKETİ " projesi başarıyla yürütülmüştür.  Belirlenen öğrencilere her gün öğle arasında öğretmenlerimizin hazırladığı yemekler  sunularak, onların sıcak ev yemeğine ulaşmaları sağlanmıştır.

Etkinliğe gönüllü olarak katılan okulumuz öğretmenleri de titizlikle kendilerine verilen takvime göre yemekleri hazırlamış ve yetim öğrencilerimize anne yemekleri hazırlayarak küçük de olsa bir mutluluk katma gayreti göstermişlerdir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Hasibe Yılmaz Ertem öncülüğünde "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi yürütülmüştür. Okulumuzdaki sınıfların yetim kardeşleri belirlenmiş, öğrenciler günlük harçlarının bir kısmını kumbaralara koyarak yardıma muhtaç olan yetim çocuklara destek olmuşlardır. Okulumuzun bu proje dahilinde iki yetim öğrencisi bulunmaktadır.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonluğunda, okulumuzda uygulanmakta olan yoğunlaştırılmış yabancı dil programı kazanımlarını ölçmeye yönelik İngilizce deneme sınavı yapıldı. Projeye dahil olan Türkiye'deki tüm okullarla eş zamanlı olarak uygulanan sınava 5 ve 6. sınıflarımızda eğitim gören bütün öğrencilerimiz katıldı.

Haz

Okulumuz 5-A ve 5-B sınıfları arasında Atasözleri Yarışması düzenlendi. Çekişmeli geçen yarışmanin sonucu berabere bitti. Yedek sorulara geçilmesi de sonucu değiştirmedi. Yarışmayı düzenleyen Ayfer KILIÇARSLAN öğretmenimize teşekkür eder her iki sınıfımızı da tebrik ederiz

May

KTS çalışmaları kapsamında okulumuz Rehber öğretmeni Yeliz Karakaya, etkili iletişim becerilerinin (Ben dili ve sen dili, onurlandırıcı ve destekleyici konuşma vs) sürdürülebilir takım ruhu ve kurum kültürü oluşturma konusunda ögretmenlerimize seminer düzenlendi.

Haz

Mayıs ayında " Kırk Şair, Kırk Şiir" etkinliği kapsamında öğrencilerimiz istedikleri şiiri okuyup video çekimi yaptılar. Hazırlanan videoları diğer ogrencilerlerle paylaştılar

Haz

KTS  çalışmaları kapsamında öğretmenlerimiz Mahmut CİHANGİR ve Gülistan ÜNAL tarafından Hz. Muhammed (s.a.v.)'in Eğitim Anlayışı ve Eğitim Metotları konulu mkale taraması yapıldı.

May

Okulumuzun Erkek ve Kadın mescitlerini düzenleme çalışmaları kapsamında bakım ve temizliği yapıldı. Duvarlarına hadis panoları  asılarak öğrencilerimizin istifadesine sunuldu. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Haz

8 ve 12.sınıf öğrencilerimize yönelik deneme sınavları yapıldı ve başarılı öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Yapılan sınavların analizi öğretmenlerimiz tarafından yapılarak değerlendirme sonucları velilerimizle paylaşıldı.

May

Okulumuz 7-A sınıfı öğrencileri '' Savaşta kılıç mı üstündür bilgi mi?'' konulu münazara yarışması düzenlediler. Çekişmeli geçen münazarayı Genç Münazırlar grubu kazandı. Yarışmayı organize eden Türkçe öğretmenimiz Ayfer KILIÇARSLAN'a ve katılımcı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı.

Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

May

18 Mayıs 2023 Perşembe günü Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI, Şube Müdürlerimiz ve velilerimizin katılımıyla okul kermesimizi gerçekleştirdik. Kermesin düzenlenmesinde büyük emeği olan Okul Aile Birliğimize, öğretmenlerimize, veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz