May

Ankara 1'incisi Türkiye 5'incisi olan TEKNOFEST ekibimiz, okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizle bir araya gelerek bu büyük başarıya giden yolda yaşadıkları güzel anları, final sürecini ve heyecanlarını paylaştılar. Öğretmenlerimiz Serap KONYALIOĞLU ve Gencer BEKTAŞ; öğrencilerimiz Ahmet Efe KEMER, Eymen ÖCALAN ve Şevval HABAN'ın güzel sunum ve paylaşımları, öğrenci ve öğretmenlerimizden büyük ilgi gördü.

May

Okul sporları kapsamında İlçemizde yapılan masa tenisi turnuvasında Genç kızlar kategorisinde takımımız (12/A Zeynep Sena YILMAZ, 10/D Elanur KÖKSAL, 10/D Elif ÜNAL, 10/B Aysima GÜL, 10/B Hilal Tuana ARIOĞLU) İlçe BİRİNCİSİ olmuştur. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Elif SERT’i tebrik ederiz.

May

Danışmanlığını okulumuz öğretmenlerinden Serap KONYALIOĞLU ve Gencer BEKTAŞ'ın yaptığı; Şevval HABAN, Ahmet Efe KEMER ve Eymen ÖCALAN'dan oluşan TACA Takımı TEKNOFEST'te büyük başarı elde etti.

May

Okulumuzda 3 yıldır başarıyla yürütülen ve Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilen eTwinning Proje çalışmalarımız neticesinde "eTwining Okulu" ünvanı kazandık. Emeği geçen öğretmenlerimiz Zeynep ÖNER, Hatice ONGUN, Hava Y. KOCAOĞLU, Sema ERDEM, Aslıhan TEZCAN, Gülistan ÜNAL, Sevinç ÇİÇEK, Sevinç Y. PAKIR, Songül ÖZDEMİR ve Elif SERT ile projelerde görev alan öğrencilerimizi tebrik ediyor; devam etmekte olan proje çalışmalarında başarılar diliyoruz.

May

Okulumuz 9.sınıf öğrencileri Fizik öğretmenimiz Özgül BALKAN rehberliğinde Ali Kuşçu Gökbilim Merkezini ziyaret ettiler.

May

Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Elif SERT rehberliğinde Sınıflar arası Futbol turnuvası başlamıştır. Ön eleme maçlarının tamamlanma sürecinde olduğu turnuvaya katılan bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Etimesgut İlçesi İmam Hatip Okulları Müdürleri, okulumuzun yeni binasını ziyarete geldiler. Kendilerine teşrifleri için teşekkür ederiz

Okulumuz TEKNOFEST Ekibi İstanbul Finallerinde... Başarılar diliyoruz

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı heyecan ve coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan tören günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler, marşlar, şarkılar ve öğrencilerimizin spor gösterileriyle devam etti. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramını kutlar, programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Nis

“Bayramın Kutlu Olsun Kardeşim, Kardeşten Kardeşe Sevgilerle...“ projesi kapsamında okulumuz 6/A ve 6/B sınıfı öğrencileri hastanede yatan çocukların Ramazan Bayramını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramılarını kutlamak için mektuplar yazdılar. Videolar çekip karekoda yüklediler ve bu karekodları da mektuplarına eklediler. Böylece onlara sevgilerini görüntülü olarak da gönderebildiler. Projeyi hayata geçiren Özlem ÇAKIR öğretmenimize ve okulumuz 6. Sınıf öğrencilerine teşekkür ederiz

Nis

Kariyer Günleri" kapsamında Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Mehmet Enes BİTİK, okulumuz öğrencileri ile bir araya geldi. Bölümü hakkında bilgiler verip öğrencilerimizin sorularını cevaplayan Mehmet Enes BİTİK'e değerli paylaşımları için teşekkür ederiz

Nis

Okulumuz 8.sınıf öğrencileri LGS öncesi motivasyon etkinlikleri kapsamında Rehberlik Öğretmenimiz eşliğinde Ankara Fen Lisesi'ni ziyaret ettiler. Gezide emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Nis

5-A Sınıfı öğrencimiz Ahmet Akif ÖZTAŞYONAR  Okullararası  Küçükler İl Birinciliği 60 m kısa mesafe koşusunda  8. 66 derecesiyle  İl 3. sü olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder; rehberliğinden dolayı Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Elif SERT’e teşekkür ederiz.

Nis

13 Nisan Perşembe günü okulumuzda İftar Programımızı yaptık. Kur'an tilaveti, Meddah gösterisi, ilahiler, ezgiler ve deprem bölgesinde vefat eden vatandaşlarımız için yapılan hatim duası eşliğinde gerçekleşen iftar yemeğimize öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve değerli misafirlerimiz iştirak ettiler. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz

Nis

Okulumuz 5- A sınıfı öğrencisi Ahmet Akif ÖZTAŞYONAR, Okullararası Küçükler Uzun Atlama Yarışmasında 4.95 derecesiyle "İL BİRİNCİSİ" olmuştur. Öğrencimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Elif SERT'i tebrik ederiz.